četvrtak, 2. veljače 2017.

Traženje partnera i tečajeva

Kroz svaki projekt potrebna je suradnja s partnerima. Pronalazak partnera ponekad može zadavati glavobolje jer ne znate odakle krenuti, kome se obratiti i kome vjerovati kada se radi o europskim projektima, a bitna je ozbiljnost i profesionalnost partnera.



U tome Vam može pomoći School Education Gateway, stranica za pretragu partnera za job shadowing, Erasmus+ suradnju, ali i baze strukturiranih tečajeva koji su dostupni za nastavnike. Pristup stranici imaju svi korisnici, a registrirati se može svaka tvrtka. Obzirom da ne moraju proći neki poseban screening, ponekad možete naletjeti ne nepouzdanog organizatora koji neće obaviti svoje obveze ili koji preskupo naplaćuje tečaj (tražeći pri tome novac iz organizacijskih troškova ili individualne potpore). Da bi se zaobišlo takve nepouzdane partnere, potrebno je nakon što ste ga upoznali i završili tečaj kod njih, dati povratnu informaciji na samoj stranici Gatewaya, odn. ocjenu. Moguće je dati pet zvjezdica i napisati komentar o boravku na tom tečaju i o organizatoru. Velika većina ogranizatora također ima stranice na društvenim mrežama i može se provjeriti koliko imaju likeova, odn. koliko dobro kotiraju među polaznicima. Naravno, potrebno je obratiti i pažnju na to što je napisano u tim recenzijama, je li dana samo ocjena (od nekoliko zvjedica) ili je napisan i opis događanja i sudjelovanja na samom tečaju.

Osim pronalaženja partnera, ova web stranica nudi i Teacher Academy s različitim webinarima i online tečajevima za nastavnike, a vjerujemo da svatko može naći nešto korisno za  sebe. Istražite!

Nema komentara:

Objavi komentar