utorak, 30. travnja 2019.

CLIL, Malta - 7.dan

S laganom nevjericom, naš boravak i učenje na Malti su završili...
Posljednjeg dana tečaja napravili smo evaluaciju i podijeljeni su certifikati. Sumirajući sve naučeno, iskustva, radionice, nove metode i strategije rada, zaključili smo kako uvijek ima mjesta za napredak i realizaciju novih ideja; puno toga radimo već neko vrijeme, a sada to znamo i imenovati. U učiteljskom pozivu uvijek ima mjesta napredovanju i podizanju procesa učenja na višu razinu, samo treba volje, ustrajnosti i - hrabrosti - učiniti korak van sebe i poznatoga, a kada se to učini, mogućnosti su nebrojene.
Kroz ovo stručno usavršavanje, osim novih saznanja, stekle smo i nove suradnike i prijatelje s kojima ćemo definitvno ostati u kontaktu i nastaviti surađivati. U maloj skupini s ljudima velikog srca imali smo prilike podijeliti više iskustva, iskušati se u svemu i zajedničkim snagama stvoriti nešto novo. Moto škole St. Joseph je: "Vjeruj i postići ćeš" i to zaista jest tako.
Nadamo se da smo vam uspjele dati barem mali uvid u ono čime smo se bavili proteklih tjedan dana, a više informacija moći ćete dobiti na radionicama koje ćemo organizirati. O tome ćemo pravovremeno obavijestiti, a dotad uživajmo u foto-uspomenama s Malte.













Nema komentara:

Objavi komentar