utorak, 29. listopada 2019.

Uvodni sastanak

Dana 29. listopada 2019. je održan uvodni sastanak projekta na kojem su nazočili članovi Erasmus+ tima koji će odlaziti na mobilnosti, koordinatorica i ravnateljica Škole.
Sudionicima su predstavljeni ciljevi projekta, zadaci, budžet, kalendar rada i plan diseminacije.
Obzirom da je jedna od mobilnosti predviđena u Tursku, zbog napetih odnosa Sirije i Turske te preporuke Ministarstva vanjskih poslova da se izbjegavaju putovanja na jugoistok Turske te se preporuča pojačan oprez tijekom posjete turističkim sjedištima, predložena je zamjena mobilnosti u Češku. Radi se o zamjeni tečaja i mjesta mobilnosti, ali kod istog organizatora. Sadržaj i tema tečaja su slične, radi se o kreativnosti, te je Erasmus+ tim s ravnateljicom donio jednoglasnu odluku se će se umjesto tečaja Creative Thinking u Turskoj, organizirati mobilnost odlaska na tečaj u Češku pod nazivom Digital Storytelling and Games.
Sudionici su prihvatili obaveze i svi su podržali osnivanje web stranice projekta. Što se tiče bloga, nastavit ćemo koristiti postojeći blog, a rezultate i aktivnosti ćemo diseminirati i na Facebook stranici.

Nema komentara:

Objavi komentar